رادیو فرکانسی در زیبایی
مارس 5, 2024تکار و تکارتراپی
مارس 29, 2024مقدمه
شاید تاکنون شما هم با این درد مواجه شده باشید، دردی در قسمتهای مختلف بدن که دامنه حرکتی را کاهش میدهد و فعالیتهای روزمره و معمول شما را دچار مشکل میکند. تاندونیت در واقع التهاب یا تحریک تاندون است که این وضعیت باعث درد و حساسیت میشود.
این آسیب زمانی اتفاق میافتد که فرد بیش از حد از تاندون استفاده کند یا به آن آسیب برساند. تاندونیت ممکن است در هر سنی رخ دهد، به عنوان مثال، افرادی که به صورت منظم ورزش میکنند ممکن است به تاندونیت مبتلا شوند. اما نکته قابل توجه اینکه افراد مسن مستعد تاندونیت هستند زیرا تاندونها با توجه به افزایش سن ضعیف میشوند و کشش خود را از دست میدهند.این آسیب ممکن است بر روی آرنج، مچ دست، انگشت، ران و سایر قسمتهای بدن ایجاد شود.
تاندونیت میتواند نام خود را از بخشی از بدن که درگیر آن میشود وام بگیرد. به عنوان مثال، چنانچه تاندون پا دچار تاندونیت شود به آن تاندونیت آشیل میگویند.
نکته قابل تامل اینکه تاندونیت در مراحل اولیه، کاملاً قابل درمان است و این درمانها شامل درمانهای خانگی مانند استراحت، یخ تراپی، گرما تراپی و مسکنهای بدون نسخه میباشد. اما اگر چنانچه توجه لازم و اقدامات مناسب نسبت به درمان آن صورت نگیرد، این آسیب میتواند منجر به پارگی تاندون شده و مشکلات متعددی را برای فرد به وجود آورد و ممکن است به شیوههای درمانی پیچیده تری مانند جراحی نیاز پیدا کند.
درادامه این مقاله قصد داریم تا شما را با تاندونیت آشنا کرده و علایم آن را به شما توضیح دهیم. همچنین در ادامه قصد داریم تا روش نوین تکارتراپی را به شما معرفی کرده و آثار آن را در درمان تاندونیت به شما توضیح دهیم. پس درادامه با ما همراه باشید.
تاندونیت چیست؟
در ابتدا بهتر است ببینیم تاندون چیست و چه نقشی در بدن ما دارد؟
تاندون (Tendon)یا زردپی در واقع بافتی محکم، انعطافپذیرو الیاف مانند است که میتواند در برابر تنش مقاومت کند. رنگ این بافت سفید متمایل به زرد است و به شکل طناب یا نوار میباشد. در واقع تاندون رابط بین عضله و استخوان است و این دو بافت را به هم متصل میکند. تاندونها در اشکال و اندازههای مختلفی وجود دارند، از اندازههای کوچک که باعث حرکات انگشتان میشوند تا اندازههای بزرگتر مانند تاندون آشیل، که به ما در ایستادن یا راه رفتن کمک میکنند.
وظیفه اصلی تاندون انتقال نیروی عضله به استخوان و حرکت دادن آن است. جالب است بدانید عملکرد تاندون مانند فنر نیز میباشد یعنی در حین حرکت مفصل در بعضی لحظات نیرو را در خود ذخیره کرده و در لحظه دیگر آن نیرو را آزاد میکند. این عملکرد را در تاندون آشیل میتوانید مشاهده کنید.
حالا وقت آن است که بدانیم چگونه دچار تاندونیت می شویم؟ مشکلات تاندونها از آسیبهای شایع سیستم حرکتی انسان میباشد. علت اصلی این آسیب استفاده نامناسب از تاندونها و انجام فعالیتهای تکراری میباشد. کششهای مکرر و بیش از حد تحمل تاندون که در حین فعالیتهای بدنی و ورزشی به آن وارد میشود، مهمترین و شایعترین علت آسیب و التهاب تاندونها است که به آن تاندونیتمی گویند. که باعث ایجاد درد و حساسیت به لمس در قسمت آسیب دیده میشود. طی تحقیقاتی که انجام شده حدود یک سوم کل آسیبهای دوندهها و یا کسانی که تنیس بازی میکنند ناشی از مشکلات تاندونها است. چنانچه در حین ورزش کردن یا کار مرتبا یک عمل را انجام میدهید احتمال این که به آسیب تاندونیت دچار شوید بیشتر خواهد بود و اگر این حرکت تکراری به صورت نامناسبی انجام شود احتمال آسیب آن دو برابر خواهد شد. عوامل دیگری از جمله افزایش سن و… نیز در بروز این عارضه دخالت دارند که در ادامه به صورت مفصل به آن میپردازیم. نکتهی مهمی که به آن باید توجه کرد این است که بدون درمان مناسب، التهاب تاندونیت میتواند منجر به پارگی تاندون شود که یک آسیب بسیار جدیترست و ممکن است تاندون برای بهبود نیاز به جراحی پیدا کند.
انواع تاندونیت
همان طور که در ابتدای مطلب گفته شد آسیب تاندونیت میتواند در هر مکانی از بدن که تاندونها در آن وجود دارند ایجاد شود و به طور معمول این آسیب با توجه به محل ایجاد و اینکه در کدام قسمت و عضو از بدن باشد نام گذاری میشود. برخی از انواع متداول این آسیب بیشتر در اطراف شانهها، آرنجها، مچها، زانوها و پاشنهها اتفاق میافتد که در زیر انواع متدوال آن راتوضیح دادهایم:
- تاندونیت آشیل
محل قرارگیری تاندون آشیل بین پاشنه و عضله ساق پا میباشد. این آسیب موجب درد و تورم بر روی تاندون آشیل در پشت مچ پا میشود این احتمال در بین بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید نیز بیشتر است همچنین تاندونیت آشیل یک آسیب شایع ورزشی است. نکته حائز اهمیت آن است که تاندونیت آشیل ممکن است به علت پوشیدن کفشهای نامناسب که کاملا اندازه پا نیستند و یا پا را به صورت مناسب حمایت نمیکنند نیز ایجاد شود.
- تاندونیت سوپرااسپیناتوس
تاندونیت سوپرااسپیناتوس یکی از تاندونیتهای بسیار شایع شانه در میانسالی محسوب میشود و میتواند باعث دردهای شانه شود که اغلب این دردها در پی فاکتورهایی مانند کار بیش از اندازه و یا تروما به صورت ناگهانی ایجاد میشوند.
- تنیس البو
اپی کندیلیت خارجی، که معمولاً با عنوان آرنج تنیس بازان شناخته میشود، شامل درد در قسمت خارجی آرنج است و ممکن است این درد به سمت مچ هم امتداد یابد.
در اپی کندیلیت داخلی یا گلف البو درد در قسمت داخلی آرنج است و بیشتر در بین گلف بازان دیده میشود. درد هنگام تلاش برای بلند کردن دست حادتر میشود. این درد نیز گاهی اوقات تا مچ دست امتداد مییابد.
- انگشت ماشهای
تریگر فینگر یا انگشت ماشهای بر اثر آسیب به تاندون خم کننده انگشتان دست ایجاد میشود. زیرا غلاف تاندون کف دست ضخیم و ملتهب شده و اجازه نمیدهد تاندون نرم حرکت کند. گاهی اوقات نیز گرهای در امتداد تاندون تشکیل میشود. بنابریان هنگامی که انگشت اشاره یا انگشت شست خود را خم وصاف میکنید، انگشتان شما صدا میدهند و موجب گیر کردن حرکت انگشت ها میشوند و حتی انگشت در حالت خم شده ثابت میماند.
علایم تاندونیت چیست؟
یکی از مهمترین علائم تاندونیت درد است. این درد آزاردهنده در جایی بروز میکند که تاندون به استخوان متصل میشود و ممکن است ناگهانی و شدید باشد و یا به تدریج ایجاد شود
به طور کلی علائم تاندونیت شامل موارد زیر هستند:
- دردی که با حرکت بدتر میشود.
- حساسیت به لمس در ناحیهی آسیب دیده.
- احساس ترک خوردن یا ساییده شدن تاندون هنگام حرکت.
- تورم ، گرما و قرمزی.
- ممکن است یک توده در امتداد تاندون ایجاد شود.
- ممکن است شکاف یا پارگی در خط تاندون احساس شود و حرکت دشوار باشد.
اصولا دردهای با منشا تاندون بعد از مدتی بیحرکتی مفصل و یا استراحت تشدید میشوند. این علائم ممکن است از چند روز تا چند هفته یا چند ماه ادامه داشته باشند.
بطور مثال در هنگام صبح بعد از برخاستن از خواب درد شما بیشتر میگردد. شدت درد معمولا بعد از چند دقیقه حرکت دادن مفصل کاهش پیدا میکند. گاهی اوقات هم التهاب تاندون موجب ایجاد صدا در محل التهاب میشود. این صداها معمولا در اطراف مفاصلی که تاندون روی آنها حرکت میکند حس شده یا شنیده میشوند.
علت بیماری تاندونیت چیست؟
دو عامل شایع که در ایجاد تاندونیت دخیل هستند عبارتند از:
- آسیب ناگهانی
- تکرار یک حرکت در طول زمان
سایر عوامل خطر شامل موارد زیر هستند:
- سن: تاندونها با افزایش سن ضعیف میشوند و انعطافپذیری کمتری دارند بنابراین بیشتر در معرض آسیب قرار میگیرند. در سنین بالا رشتههای تشکیل دهنده تاندونها قوام و استحکام خود را از دست میدهند که این حالت معمولا در افراد بالای 40 سال دیده میشود.
- حرفه: اگر شغل شما حرکات تکراری دارد که نیاز به فشار جسمی مانند بلند کردن اجسام بیش از حد سنگین و یا شامل لرزش و یک فعالیت شدید است، بیشتر در معرض خطر هستید. مشاغلی مانند نقاشی، باغبانی، نجاری، تمیز کردن خانه، بیل زدن، رنگ آمیزی و… باعث التهاب تاندونیت میشوند.
- ورزش: ورزشهایی که شامل حرکات تکراری هستند میتوانند منجر به تاندونیت شوند، به عنوان مثال، دویدن، تنیس، شنا، بسکتبال، گلف، اسکی، بولینگ و بیس بال.
- بیماریها: افراد مبتلا به دیابت،اختلالات التهابی مانند آرتریت روماتوئید و آرتروز، روماتیسم و تیروئید بیشتر در معرض این بیماری هستند.
- عوارض مصرف برخی داروها: مصرف برخی از آنتی بیوتیکها مانند خانواده کینولون و لواکویین ممکن است در بروز تاندونیت دخیل باشند.
- حالت بدنی نامناسب: اگر حالت و فرم بدن شما در محل کار، خانه یا فعالیتهای ورزشی نامناسب باشد خطر ابتلا به تاندونیت را در شما افزایش میدهد.
- عفونت: گاهی اوقات عفونت نیز میتواند باعث ایجاد تاندونیت شود، به خصوص عفونت در اثر گاز گرفته شدن توسط گربه یا سگ.
تشخیص تاندونیت
در تشخیص این آسیب، ابتدا پزشکان یک سابقه بالینی و شرح حال از افراد براساس نوع فعالیت آنان دریافت خواهند کرد. معاینه فیزیکی بر روی منطقهای که در آن درد وجود دارد انجام میپذیرد. هنگامی که پزشک تلاش میکند تاندون را حرکت دهد، ممکن است صدای غیژ غیژ شنیده شود. زمانی این اتفاق رخ میدهد که غلاف تاندون ضخیم و ملتهب شده باشد.
همچنین حساسیت و دامنه حرکتی عضو مورد بررسی قرار میگیرد. اگر حساسیت در یک نقطه خاص از تاندون وجود داشته باشد، این میتواند نشان دهنده تاندونیت باشد.
برخی از سوالاتی که ممکن است پزشک از بیمار بپرسد عبارتند از:
- صدمات اخیر یا گذشته در این منطقه از درد
- ورزش و فعالیتهای بدنی گذشته و حال
- شرایط پزشکی که قبلاً تشخیص داده شده است
- تمام داروهای تجویزی، داروهای بدون نسخه و مکملهای گیاهی که مصرف میکنید.
اگر مشکل با استراحت، یخ و داروهای بدون نسخه (OTC) برطرف نشود، و یا پزشک شما با بررسی علائم و معاینه بالینی قادر به تشخیص مشکل نباشد ممکن است از یکسری آزمایشات جهت تشخیص مشکل استفاده کند، برخی از این آزمایشات شامل موارد زیر میشود:
- اشعه ایکس، با اشعه ایکس میتوان رسوبات کلسیم در اطراف تاندون را تشخیص داد، که ممکن است به تأیید تشخیص کمک کند.
- اسکن ام آر آی
- سونوگرافی، ممکن است تورم غلاف تاندون را نشان دهد.
روش های درمان تاندونیت
درمان آسیبها و مشکلات تاندونها معمولا مشکل است. درمان در شرایط عادی معمولا ۹-۶ ماه طول میکشد و با توجه به اینکه کدام تاندون دچار مشکل شده است، متفاوت میباشد. در صورت تشخیص زود هنگام درمان به موقع، معمولاً تاندونیت به سرعت برطرف میشود. هدف از درمان، تسکین درد و کاهش التهاب است. در بسیاری از موارد، انجام درمانهای خانگی کافی و در روند بهبود آسیب موثر است و نیازی به درمانهای پیشرفتهتری نیست.
درمان اولیه تاندونیت شامل موارد زیر است:
استراحت مفصل
استراحت و پرهیز از فعالیتهایی که باعث تشدید مشکل میشوند اجازه میدهد تا تاندونیت کاهش یابد. به عنوان مثال چنانچه یک فعالیت ورزشی باعث بروز تاندونیت شود، فرد باید این فعالیت را متوقف کند یا شدت تمرین را کاهش دهد. استراحت نکردن میتواند منجر به عوارض جبران ناپذیری شود.
درمان با استفاده از کمپرس سرد و گرم
کیسه یخ یا حوله گرم ممکن است درد و تورم در ناحیه آسیب دیده را تسکین دهد.
یخ را میتوان به مدت 10 الی 15 دقیقه، یک یا دو بار در روز استفاده کرد.نکته حائز اهمیت اینکه یخ را مستقیماً روی پوست قرار ندهید. میتوانید یخ را در یک حوله بپیچید و سپس آن را بر روی پوست قرار دهید.
تسکین همچنین ممکن است در اثر استحمام گرم، استفاده از حوله یا کیسه آب گرم و یا استفاده از داروی موضعی مانند کرم یا پماد باشد که ناحیه را گرم میکند.
به طور معمول استفاده از یخ برای آسیبهایی که در 48 ساعت گذشته اتفاق افتاده است بهترین است؛ بعد از این ممکن است گرما گزینه بهتری باشد.
مسکن ها
مصرف داروهای ضد التهاب که نیاز به نسخه ندارند مانند ایبوپروفن، استامینوفن، آسپرین و ناپروکسن و یا استفاده از دیکلوفناک میتواند به کاهش درد کمک کند یا استفاده از ژلهای ضد التهاب موضعی و سایر داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی نیز به بهبود درد کمک میکنند.
هشدار: این مقاله صرفا جنبه ی اطلاع رسانی داشته و هرگونه مصرف دارو تنها با مشورت پزشک متخصص مجاز است. |
چنانچه پس از طی یک هفته درمان در منزل، شرایط شما بهبود نیافت حتما مجددا به پزشک مراجعه نمایید.زیرا ممکن است شما به درمانهای پیشرفتهتری نیاز داشته باشید از جمله این درمانها:
آتلبندی مفصل آسیب دیده
در مواردی که نیاز به استراحت و کاهش حرکت مفصل باشد ممکن است پزشک شما از یک باند، آتل و یا بریس برای کاهش حرکت کمک بگیرد. گاهی اوقات حتی در موارد شدیدتر ممکن است به استراحت در گچ نیاز پیدا کنید.
تزریق کورتیکواستروئید
کورتیکواستروئیدها (که اغلب به آنها “استروئیدها” گفته می شود) به سرعت التهاب و درد را کاهش میدهند. گاهی تزریق کورتیکواستروئید در اطراف تاندون ممکن است به بهبود علائم کمک کند. با این حال ، تزریق مکرر ممکن است تاندون را ضعیف کند و به طور قابل توجهی خطر پارگی را افزایش دهد.به خاطر همین مسئله برای درمان تاندونیت مزمن (تاندونیت بیشتر از 3 ماه) توصیه نمیشود. پس حتما باید تحت نظر پزشک متخصص و با در نظر گرفتن وضعیت بیمار استفاده گردد.
فیزیوتراپی
فیزیوتراپی درمان اصلی و قطعی تمام انواع تاندونیت میباشد. دستکاری و ماساژ ناحیه آسیب دیده ممکن است موجب تسکین درد و تسریع روند بهبودی شود. فیزیوتراپیست برای درمان التهاب تاندون از روشهای مختلفی برای فیزیوتراپی استفاده خواهدکرد. فیزیوتراپی شامل تمرینات دامنه حرکتی و آتل زدن (انگشت شست، بازو، باند) است. کاربرد هر یک از این روشها به شدت عارضه، وضعیت بیمار، علت التهاب تاندون و … بستگی دارد. فیزیوتراپی تاندونیت به روشهای زیر نیز انجام میگیرد:
درمان تاندونیت با ورزش، لیزر تراپی، شاک ویو تراپی، دراینیدلینگ، فیزیوتراپی تاندونیت با اولتراسوندتراپی، سرما درمانی و روش نوین تکار تراپی (که با کمترین عارضه و بهبود سریع در ناحیه ای که درد ایجاد شده) امکان فعالیت و بازگشت سریع به روند طبیعی زندگی را برای شما فراهم میکند و درادامه به صورت مفصل به نحوه عملکردی و درمانی تکار تراپی خواهیم پرداخت.
جراحی
اگر شما تحت درمان مناسب قرار نگیرید، تاندونیت به راحتی میتواند منجر به پارگی تاندون شود. که در این صورت آسیب جدیتری به تاندون شما وارد میشود و ممکن است که نیاز به جراحی پیدا کنید. البته باید به این نکته توجه کنید که جراحی فقط برای مشکلات شدیدی که به سایر درمانهای روتین و معمول پاسخ نمیدهند، مورد استفاده قرار میگیرد.
تاثیر تکارتراپی بر روی درمان تاندونیت
تکارتراپی یک شیوه نوین درمانی و غیر تهاجمی در فیزیوتراپی میباشد که در بهبود و تسریع روند درمان آسیبهای مختلف از جمله تاندونیت بسیار مناسب است. در این روش یک جریان سینوسی مدوله شده،در محدودهی فرکانسی RF توسط الکترود اکتیو و پسیو، به بافت اعمال میشود که در نتیجهی این جریان، تبادلات یونی در بافت مورد نظر ایجاد شده و حاصل آن گرم شدن در محل تخلیه و در نهایت خون رسانی بیشتر به بافت مورد نظر است. با افزایش خونرسانی، اکسیژن و مواد غذایی بیشتری به بافت رسیده و سوخت و ساز سلولی راحتتر صورت میگیرد. با بیشتر شدن متابولیسم سلول، فرآیند التیام بافت و خروج مواد زائد از بافت بیشتر شده، که منجر به تسکین درد در محل تخلیه سیگنال میباشد و باعث بهبود التهاب و تسریع در روند درمان میشود.با یک شبیهسازی ساده روند درمانی تکار تراپی را بیان میکنیم تا بهتر متوجه فرآیند عملکردی دستگاه شوید. ممکن است این اتفاق برای شما هم افتاده باشد که به زانویتان ضربه سختی وارد شده باشد و وقتی آن را مالش دادهاید درد شما تا حدودی برطرف شده؟ درد در حقیقت برطرف نمیشود آنچه اتفاق میافتد این است که اعصاب اطراف با اصطکاک تحریک میشوند و سیگنال درد از زانوی شما منتقل نمیشود. هنگامی که شما با شیوه تکارتراپی درمان میشوید نیز این تحریک عصبی توسط دستگاه تکار ایجاد میگردد و میتواند فرکانسها و عصبهایی که درد را انتقال میدهند تحریک کرده و و روی آن تاثیر بگذارد و باعث برطرف شدن درد و التهاب شود.
علاوه بر این، گرما، متابولیسم شما را تسریع میکند و این باعث میشود خون شما سریعتر جریان یابد و اکسیژن رسانی بهتر و سریعتر انجام گیرد. درنتیجه اکسیژن و خون رسانی بیشتر به قسمت آسیب دیده و دچار التهاب ، باعث میشود که درد شما به میزان قابل توجهی کاهش یابد و آسیب سریعتر التیام پیدا کند.
پیشگیری از بروز تاندونیت
ما در ادامه برای شما پیشنهاداتی بابت پیشگیری و کاهش احتمال ابتلا به تاندونیت داریم، که به شما کمک میکند کمتر دچار این عارضه شوید:
ورزش: فعالیتهایی که برای تقویت عضلات اطراف تاندون طراحی شدهاند، به خوبی میتوانند از عود مجدد تاندونیت جلوگیری کنند. ورزشهای تقویتکننده و کششی کمک شایانی در کاهش و بهبود تاندونیت میکند.
گرم و خنک کردن بدن: هنگام انجام فعالیتهای ورزشی، گرم کردن بدن و کشش مناسب بسیارمهم است. تمرینات خنککننده و کشش پس از اتمام تمرین نیز به جلوگیری از ایجاد تاندونیت کمک کند. حتما بعد از ورزش زمان کافی را برای کشش اندام هایتان اختصاص دهید تا دامنه حرکات مفاصل را به حداکثر برسانید. این فرآیند میتواند با به حداقل رساندن حرکات تکراری بر روی بافتهای متراکم به کاهش آسیب کمک کند.
عدم انجام حرکات تکراری: همان طور که در عوامل ایجاد تاندونیت ذکرکردیم ،حرکات تکراری یکی از عوامل اساسی ایجاد یا ظهور تاندونیت میباشند. یکی از روشهای مفید برای جلوگیری از ابتلا به تاندونیت عدم انجام حرکات تکراری یا استراحت دادن به تاندونها می باشد که به کاهش خطر ،کمک شایانی میکند.
همچنین بهتر است از ماندن بیش از حد در یک موقعیت ثابت و انجام فعالیتهایی که فشار زیادی به تاندونهای شما وارد میکنند خودداری کنید، به خصوص اگر احساس ناراحتی و درد در محل ایجاد تاندونیت میکنید. توصیه می شود فعالیتتان را تغییر دهید، یا استراحت کنید و مجدد به آن فعالیت برگردید.
اگر شغل شما شامل حرکات تکراری باشد که خطر ابتلا به تاندونیت را افزایش دهد، باید راهکارهای پیشگیری را در دستور کار خود قرار دهید و از ارگونومی مناسب محل کار استفاده کنید. میتوانید صندلی، صفحه کلید و دسکتاپ خود را همانطور که برای قد، طول بازو و کارهای معمول توصیه میشود تنظیم کنید. این به شما کمک میکند تا از تمام مفاصل و تاندون ها در برابر فشار بیش از حد محافظت کنید.
جمع بندی
همان طور که در این مقاله بیان کردیم تاندون ها نقش مهمی در بدن ما دارند که آسیب به آنها دامنه فعالیت های روزمره ی ما را دچار اختلال میکند و بر روند عادی و طبیعی زندگی ما تاثیر بسزایی دارد. یکی از مهمترین آسیب های تاندون ها، تاندونیت است که در اثر انجام فعالیتهای تکراری و آسیب های ناگهانی به وجود می آید. چنانچه تاندونیت به موقع شناسایی شود و درمان گردد این مشکل قابل رفع شدن هست ولی اگر درمان آن به تاخیر بیفتد ممکن است باعث پاره شدن تاندون شود که در این صورت نیاز به جراحی دارد. یکی از روشهای نوین و غیر تهاجمی درمان تاندونیت، تکار تراپی است که با مکانیزمی که در متن مقاله بیان شد هم باعث کاهش درد می شود و هم می تواند در کاهش التهاب و تسریع روند درمان کمک شایانی بکند. چنانچه شما نیز تجربه آسیب تاندونیت و استفاده از شیوه های درمانی آن خصوصا تکارتراپی را داشته اید خوشحال می شویم که این تجربه را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.
بطور کلی:
1- تاندون ها نقش مهمی در بدن داشته و آسیب به آنها باعث مشکلات زیادی در بدن ما میشوند
2- یکی از مهمترین آسیب های تاندون ها، تاندونیت است که در اثر فشار های آنی ، کشیدگی و …. ایجاد می شوند.
3- چنانچه تاندونیت به موقع شناسایی و همچنین از راه درست درمان گردد، این مشکلات قابل رفع شدن هستند، ولی اگه درمان آن به تاخیر افتاده و یا با سرعت اقدام نگردد، ممکن است باعث پاره شدن تاندون شده که نیاز به عمل جراحی احساس میگردد.
4- یکی از روش های نوین و غیرتهاجمی درمان تاندونیت، تکار تراپی است.
5- تکار تراپی هم با اعمال امواج RF ، باعث کاهش درد شده و هم میتواند در کاهش التهاب و تسریع روند درمان کمک شایانی بنماید.